Someture Someture

Some Social Media Adventures

List diaanakjeneral Instagram Posts, Photos and Videos

List all diaanakjeneral Instagram posts, photos and videos. Find and browse tons of diaanakjeneral new posts from instagram and other social media platforms on this page, Also we've listed related tags of diaanakjeneral. We have found 25 Medias and 0 Comments.

Recent Photos And Videos about diaanakjeneral

Sponsered Ads

liezaVitamins's Photos in @liezahealthyvitamins Instagram Account liezaVitamins

liezahealthyvitamins

liezahealthyvitamins's Media: Murah sepanjang April 2018, ESP

Diskaun RM50 bila borong 5 tong ESP

Whatsapp untuk order
+6011 15

Murah sepanjang April 2018, ESP Diskaun RM50 bila borong 5 tong ESP Whatsapp untuk order +6011 15416561 #shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #titiancinta #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #coffeeprince #syurgayangkedua #nellyexcellentempire #diaanakjeneral #klspecialforce #ceriamegastar - #regrann - #regrann

Share 1 7
Drama Mr Grey's Photos in @trudolly.official Instagram Account Drama Mr Grey

trudolly.official

trudolly.official's Media: •••
.
Alhamdulillah cust yg grab 1 SET COMBO trudolly & vdolly FREE BOTTLE dh dapat parcel 😍😍
.
T

••• . Alhamdulillah cust yg grab 1 SET COMBO trudolly & vdolly FREE BOTTLE dh dapat parcel 😍😍 . Thank you shopping dgn myra ❤ . #trudollybyfazura #fattzura #kekasihpaksarela #trudollymurah #vdollymurah #diaanakjeneral #ubatkurus #detoks #farratica #lemonex #nasbeau #thelegendofpontianak #trudollykl #trudollyperak #trudollypahang #trudollykedah #teampakcik #teamhanan #jamumoden #unisza #trudollygongbadak #trudollybesut #trudollydungun #pmsza #ump #umt #polisas #dramamrgrey

Share 0 13
JOM JADI CANTIK & HENSEM's Photos in @effira_shalicious Instagram Account JOM JADI CANTIK & HENSEM

effira_shalicious

effira_shalicious's Media: Part 2
😂😂
.
.
Alhamdulillah kak ja dah cuba 😱and she like it💕💕Sedapkan  kak ja @nurhelizahelmi

Part 2 😂😂 . . Alhamdulillah kak ja dah cuba 😱and she like it💕💕Sedapkan kak ja @nurhelizahelmi 😉💕 . . . JOM cuba sekarang untuk kekal sihat & bertenaga lebih lebih lagi nak puasa ni😏 . JOM cuba EFFIRA sekarang ! WhatsApp 011-26186810 (syaza) . . . #cantik #takrugi #viral #meletop #klspecialforce #bestgiller #sedap #beautysecretshalicious #beautysecret #shalicious #effira #lafazkankalimahcintamu #dia #mrlondonmrslangkawi #tiadaarahjodohkita #tiadacintasepertimu #blackpanter #melankolia #diaanakjeneral #cintahatibatu #syurgayangkedua #fattzurafairytale #fattzura #neelofa #lofattah #zulofa #dukun

Share 1 43
Online Business Lieza's Photos in @onlinebusinesslieza Instagram Account Online Business Lieza

onlinebusinesslieza

onlinebusinesslieza's Media: Jom join postage minggu depan untuk PROSANTE SHAMPOO dan MULTIPURPOSE HERBAL BLEND Shaklee

Whatsap

Jom join postage minggu depan untuk PROSANTE SHAMPOO dan MULTIPURPOSE HERBAL BLEND Shaklee Whatsapp kak Nelly +6011 15416561 #shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #titiancinta #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #coffeeprince #syurgayangkedua #nellyexcellentempire #diaanakjeneral #klspecialforce #ceriamegastar - #regrann - #regrann

Share 3 7
KURUNG MUSLIMAH NO 1 MALAYSIA's Photos in @nfhboutiquegallery Instagram Account KURUNG MUSLIMAH NO 1 MALAYSIA

Nak melawa di hari raya visit my ig ye. 😘 Banyak new collection.

Sponsered Ads

JOM JADI CANTIK & HENSEM's Photos in @effira_shalicious Instagram Account JOM JADI CANTIK & HENSEM

effira_shalicious

effira_shalicious's Media: 😂😂Part 1
.
.
Alhamdulillah kak ja dah cuba 😱and she like it💕💕Sedapkan  kak ja @nurhelizahelmi

😂😂Part 1 . . Alhamdulillah kak ja dah cuba 😱and she like it💕💕Sedapkan kak ja @nurhelizahelmi 😉💕 . . . JOM cuba sekarang untuk kekal sihat & bertenaga lebih lebih lagi nak puasa ni😏 . JOM cuba EFFIRA sekarang ! WhatsApp 011-26186810 (syaza) . . . #cantik #takrugi #viral #meletop #klspecialforce #bestgiller #sedap #beautysecretshalicious #beautysecret #shalicious #effira #lafazkankalimahcintamu #dia #mrlondonmrslangkawi #tiadaarahjodohkita #tiadacintasepertimu #blackpanter #melankolia #diaanakjeneral #cintahatibatu #syurgayangkedua #fattzurafairytale #fattzura #neelofa #lofattah #zulofa #dukun #ggv

Share 4 8
JOM JADI CANTIK & HENSEM's Photos in @effira_shalicious Instagram Account JOM JADI CANTIK & HENSEM

@long_khaliz haii berminat boleh dm /WhatsApp 011-26186810

Drama Mr Grey's Photos in @trudolly.official Instagram Account Drama Mr Grey

trudolly.official

trudolly.official's Media: ••••
.
Trudolly Dual Effect Solution
.
Beauty booster & Detox Pro
.
RM 99 SM (free postage)
RM 105

•••• . Trudolly Dual Effect Solution . Beauty booster & Detox Pro . RM 99 SM (free postage) RM 105 SS (free postage) . BERMINAT?? KOMEN "PM" . Whatsapp myra 016-371 7014 . Atau tekan link di bio utk direct whatsapp myra ❤ . #trudollybyfazura #fattzura #kekasihpaksarela #trudollymurah #vdollymurah #diaanakjeneral #ubatkurus #detoks #farratica #lemonex #nasbeau #thelegendofpontianak #trudollykl #dramamrgrey #trudollyperak #trudollypahang #trudollykedah #jamumoden #trudollybyfazura #trudollykl #trudollyperak #trudollylangkawi #fattzura #trudollyterengganu

Share 0 20

Sponsered Ads

Drama Mr Grey's Photos in @trudolly.official Instagram Account Drama Mr Grey

trudolly.official

trudolly.official's Media: •••
.
Alhamdulillah cust yg grab 1 BOX vdolly dh dapat parcel 😍😍
.
Thank you shopping dgn myra ❤

••• . Alhamdulillah cust yg grab 1 BOX vdolly dh dapat parcel 😍😍 . Thank you shopping dgn myra ❤ . #trudollybyfazura #fattzura #kekasihpaksarela #trudollymurah #vdollymurah #diaanakjeneral #ubatkurus #detoks #farratica #lemonex #nasbeau #thelegendofpontianak #trudollykl #trudollyperak #trudollypahang #trudollykedah #teampakcik #teamhanan #jamumoden #unisza #trudollygongbadak #trudollybesut #trudollydungun #pmsza #ump #umt #polisas #dramamrgrey

Share 1 16
Tambah Followers Malaysia 🚀's Photos in @followers_malaysia_murah Instagram Account Tambah Followers Malaysia 🚀

Jom tambah followers malaysia aktif dengan @followers_malaysia_murah 🙀

BenangHijau.sungaibuloh's Photos in @benanghijau.sungaibuloh Instagram Account BenangHijau.sungaibuloh

benanghijau.sungaibuloh

benanghijau.sungaibuloh's Media: Selamat pagi dan salam Sabtu! .

Pagi ni Cik Benang payung lagi warna warna Maira yang kami akan re

Selamat pagi dan salam Sabtu! . Pagi ni Cik Benang payung lagi warna warna Maira yang kami akan release next week. . Apa khabar hari ni? Boleh share tengah buat apa dan apa perasaan (happy/sedih/risau/dll) masa nampak post ni? . #mairabenanghijau #bawalplain #bawallover #bawalbenanghijau #tudungbawalmalaysia #tudungbawalbenanghijau #tudungbawal #tudungbawalmurah #dramamrgrey #dramamonalisa #meleTOP #tiamosweetheart100hari #cintafatamorgana #zahirtakterucap #gemagegarvaganza #ggv2018 #ceriamegastar #diaanakjeneral #fattzura #fattzurafairytale #comelpipimerah #babyctdk #terataikemboja

Share 2 9
TUNIC|BLOUSE|PATUHSYARIE|VIRAL's Photos in @hidayahhijabista_clothing Instagram Account TUNIC|BLOUSE|PATUHSYARIE|VIRAL

Moga Murah Rezeki 🤗😍

Drama Mr Grey's Photos in @trudolly.official Instagram Account Drama Mr Grey

trudolly.official

trudolly.official's Media: •••
.
Alhamdulillah cust yg grab 1 SET COMBO trudolly & vdolly FREE BOTTLE dh dapat parcel 😍😍
.
T

••• . Alhamdulillah cust yg grab 1 SET COMBO trudolly & vdolly FREE BOTTLE dh dapat parcel 😍😍 . Thank you shopping dgn myra ❤ . #trudollybyfazura #fattzura #kekasihpaksarela #trudollymurah #vdollymurah #diaanakjeneral #ubatkurus #detoks #farratica #lemonex #nasbeau #thelegendofpontianak #trudollykl #trudollyperak #trudollypahang #trudollykedah #teampakcik #teamhanan #jamumoden #unisza #trudollygongbadak #trudollybesut #trudollydungun #pmsza #ump #umt #polisas #dramamrgrey

Share 0 9
Drama Mr Grey's Photos in @trudolly.official Instagram Account Drama Mr Grey

trudolly.official

trudolly.official's Media: ••••
.
Trudolly Dual Effect Solution
.
Beauty booster & Detox Pro
.
RM 99 SM (free postage)
RM 105

•••• . Trudolly Dual Effect Solution . Beauty booster & Detox Pro . RM 99 SM (free postage) RM 105 SS (free postage) . BERMINAT?? KOMEN "PM" . Whatsapp myra 016-371 7014 . Atau tekan link di bio utk direct whatsapp myra ❤ . #trudollybyfazura #fattzura #kekasihpaksarela #trudollymurah #vdollymurah #diaanakjeneral #ubatkurus #detoks #farratica #lemonex #nasbeau #thelegendofpontianak #trudollykl #trudollyperak #trudollypahang #trudollykedah #teampakcik #teamhanan #jamumoden #unisza #trudollygongbadak #trudollybesut #trudollydungun #pmsza #ump #umt #polisas #dramamrgrey #fendybakry

Share 0 25
mytv2's Media: Selamat menonton #DiaAnakJeneral episod 19 sekarang di TV2 | myklik.rtm.gov.my

Jangan lupa saksika

Selamat menonton #DiaAnakJeneral episod 19 sekarang di TV2 | myklik.rtm.gov.my Jangan lupa saksikan episod ke-21 pada hari Rabu, 25 April 2018, 8.35 malam di TV2.

Share 0 18
nur zuraidah rahim's Photos in @nur_zuraidah_rahim Instagram Account nur zuraidah rahim

nur_zuraidah_rahim

nur_zuraidah_rahim's Media: Kalau dah ke kedai buku, memang tak la akak keluar dengan senaskah buku sahaja.. Berkali2 akak masu

Kalau dah ke kedai buku, memang tak la akak keluar dengan senaskah buku sahaja.. Berkali2 akak masuk mph, pasti naskah buku @itsteme tu macam memanggil2 akak.. Dua2 akak ambil.. Tunggu buku yang ketiga release nantu, kita cukulkan koleksi, Insyaallah.. Buku #diaanakjeneral tu.. Sebenarnya akak ikuti drama di rtm.. Cerita tu sama macam jalan cerita hidup kami, si anak tentera.. Perlu ada masa bersama keluarga, ditetapkan segalanya.. Tapi itu sewaktu meningkat remaja.. Boleh kata 70% memang sama.. Nak tunggu di televisyen, lambat.. Jadi akak beli la novelnya.. Dan naskah berkulit kuning mustard itu, agak menarik bagi akak.. Lebih kepada bermain psychology dengan anak2..akak ingin cuba teknik yang di praktikkan pada anaknya, sebab kagum dengan cara arwah ayah mendidik kami.. Kenapa? Hanya dengan sepotong ayat, berdehem sekali ataypun jelingan "manja" sekali, pasti kami x berani melawan.. Kalau berani jugak?? 😂😂 Cubalah kalau nak rasa tali pinggang askar tu singgah di tangan.. Atau pun rotan menurunkan kuasanya.. Hahaha... Kenangan.. Kenangan yang membuatkan kami jadi manusia.. Kenangan yang jadikan kami rindu padanya.. Al fatihah.

Share 0 5
CHENTA QASEH AGENT (CQAD11)'s Photos in @chentaqaseh.sungaibuloh Instagram Account CHENTA QASEH AGENT (CQAD11)

chentaqaseh.sungaibuloh

chentaqaseh.sungaibuloh's Media: Eksaited ke tuuuu nak balik keja dah?? 🙊 besok kan dah hujung minggu semangat berkobar2 nak berist

Eksaited ke tuuuu nak balik keja dah?? 🙊 besok kan dah hujung minggu semangat berkobar2 nak beristirehat & beriadah tu dah semacam aje ye dak? Kihkih... . Nak2 perempuan kan? Hujung minggu banyak aje plannya 😄 ehem.. comel tak CQ styling ni? Sangat kasual & sesuai ootd ni bila matching dengan ARLAA ni kan kan?? . ARLAA PRICE : S : RM40 M : RM46 L : RM51 L Dagu : RM54 . Jom order di website www.chentaqaseh.com atau whatsapp no +6017 3030394 ___ #chentaqaseh #thetudungsarungexpert #arlaainstanthijab #tudung #tudungexpress #tudungsarung #instanthijab #instanthijabbycq #instanthijabmurahmalaysia #tudungsarungmalaysia #tudungsarungmurah #dramamrgrey #dramamonalisa #meleTOP #tiamosweetheart100hari #cintafatamorgana #zahirtakterucap #terataikemboja #diaanakjeneral #babyctdk #comelpipimerah #gemagegarvaganza #ggv2018 #ceriamegastar #fattzurafairytale #fattzura #misteridilaila

Share 1 5
Sugarbomb Perfume's Photos in @sugarbomb.jb Instagram Account Sugarbomb Perfume

Semoga dimurahkan rezeki 😘

CHENTA QASEH AGENT (CQAD11)'s Photos in @chentaqaseh.sungaibuloh Instagram Account CHENTA QASEH AGENT (CQAD11)

chentaqaseh.sungaibuloh

chentaqaseh.sungaibuloh's Media: Tudiaaaa, warna2 HOT tudung sarung ARLAA dah muncul! Siapa tak beli lagi rugi tau!!! 😣
.
Jom kita

Tudiaaaa, warna2 HOT tudung sarung ARLAA dah muncul! Siapa tak beli lagi rugi tau!!! 😣 . Jom kita tengok kenapa sis2 semua PERLU dapatkan ARLAA dari Chenta Qaseh: . ✅ SLIMMING EFFECT (muka nampak lebih runcing & tirus) ✅ DOUBLE STITCH SOFT AWNING (terletak kemas bila di pakai) ✅ IRONLESS (cepat pantas tampil bergaya) ✅ GLASSES FRIENDLY (maintain cantik walaupun pakai cermin mata) ✅ JAHITAN 3 BENANG (jahitan yang kemas dan tahan lama) ✅ PERFECT CUTTING (aurah friendly) ✅ COTTON LYCRA (material fabrik selesa) ✅ PELBAGAI WARNA (kali ni ada 10 warna pilihan) . dan paling BEST kali ni, ARLAA terdapat size S, M, L & L - CHIN!!! Waaaahhh MENARIK sangat ni. Cepat2 p beli okey 💘 . ARLAA PRICE: S : RM40 M : RM46 L : RM51 L Dagu : RM54 . Jom order di website www.chentaqaseh.com atau whatsapp no +6017 3030394 ___ #chentaqaseh #thetudungsarungexpert #arlaainstanthijab #tudung #tudungexpress #tudungsarung #instanthijab #instanthijabmurahmalaysia #instanthijabbycq #chentaqasehagent #dramamrgrey #dramamonalisa #cintafatamorgana #meleTOP #gemagegarvaganza #diaanakjeneral #ggv2018 #ceriamegastar #babyctdk #comelpipimerah #fattzurafairytale #fattzura #tiamosweetheart100hari #misteridilaila

Share 0 3
CHENTA QASEH AGENT (CQAD11)'s Photos in @chentaqaseh.sungaibuloh Instagram Account CHENTA QASEH AGENT (CQAD11)

chentaqaseh.sungaibuloh

chentaqaseh.sungaibuloh's Media: Hmm... sebab apa awning lembut tudung sarung ARLAA ni dah buat ramai orang jatuh hati?? 🤔
.
✔ Awni

Hmm... sebab apa awning lembut tudung sarung ARLAA ni dah buat ramai orang jatuh hati?? 🤔 . ✔ Awning lembut hingga ke paras rahang dapat beri effect muka "SLIM" ✔ Jahitan awning yang KEMAS menggunakan teknik double-stitched ✔ Awning diperbuat dari fabrik SELESA Cotton Lycra ✔ Terletak CANTIK & tak melekap di dahi . Bila pakai aje ARLAA, terus nampak cun melecun! Rugi tau siapa tak pernah merasa lagi sarung ARLAA 🐥 . ARLAA PRICE : S : RM40 M : RM46 L : RM51 L Dagu : RM54 . Jom order di website www.chentaqaseh.com atau whatsapp no +6017 3030394 ___ #chentaqaseh #thetudungsarungexpert #arlaainstanthijab #tudung #tudungexpress #tudungsarung #instanthijab #instanthijabmurahmalaysia #instanthijabbycq #chentaqasehagent #tudungsarungexpert #dramamrgrey #dramamonalisa #tiamosweetheart100hari #zahirtakterucap #cintafatamorgana #meleTOP #diaanakjeneral #gemagegarvaganza #ggv2018 #ceriamegastar #babyctdk #comelpipimerah #fattzura

Share 0 3
Trudolly by Fazura Kch KS's Photos in @trudolly.kotasamarahan Instagram Account Trudolly by Fazura Kch KS

trudolly.kotasamarahan

trudolly.kotasamarahan's Media: Good morning
Selamat petang
Offer ready stock
💞💞💞
Free berry detox by Fattah Amin with every pur

Good morning Selamat petang Offer ready stock 💞💞💞 Free berry detox by Fattah Amin with every purchase. 🔝🚀 Free water bottle with 2 item purchase or pwp with every purchase. 💞💞💞 Free gift with every purchase. 💞💞💞 Trudolly RM99 only for semenanjung msia and RM105 for sabah/sarawak. Vdolly RM59(SM)/RM65(SS) 💞💞💞 #theimpianhouse #impianhousesarawak #burgeromyy #diaanakjeneral #mycoffeeprince #tiadaarahjodohkita #klspecialforce #trudollybau #trudollyhq #trudollybyfazura #trudollykotasamarahan #trudollykuching #trudollysarawak #confirmlit #mrpdietbyfattahamin #meletop #fattzura #fattzurafairytale #cintalangka #vdolly #vdollybyfazura #vdollymurah #trudollymurah #trudollymurahoriginal #meletop #leechongweimovie #leechongweithemovie #moodrepublictoursarawak #moodrepublikkuching2018 #dukun #matkilau

Share 3 52
Trudolly by Fazura Kch KS's Photos in @trudolly.kotasamarahan Instagram Account Trudolly by Fazura Kch KS

@fattahaminnurfazura slmt tghari 😘😘

fattahaminz❤Nurfazura💖love😘's Photos in @fattahaminnurfazura Instagram Account fattahaminz❤Nurfazura💖love😘

Selamat petang kak 😘😘😘😘😘😘

Drama Mr Grey's Photos in @trudolly.official Instagram Account Drama Mr Grey

trudolly.official

trudolly.official's Media: •••
.
Alhamdulillah cust yg grab 1 SET COMBO trudolly & vdolly FREE BOTTLE dh dapat parcel 😍😍
.
T

••• . Alhamdulillah cust yg grab 1 SET COMBO trudolly & vdolly FREE BOTTLE dh dapat parcel 😍😍 . Thank you shopping dgn myra ❤ . #trudollybyfazura #fattzura #kekasihpaksarela #trudollymurah #vdollymurah #diaanakjeneral #ubatkurus #detoks #farratica #lemonex #nasbeau #thelegendofpontianak #trudollykl #trudollyperak #trudollypahang #trudollykedah #teampakcik #teamhanan #jamumoden #unisza #trudollygongbadak #trudollybesut #trudollydungun #pmsza #ump #umt #polisas #dramamrgrey

Share 1 19
jutawan_buku's Media: Tajuk: Dia Bukan Syurga
Penulis: Rissa Ahdiya
Penerbit: Penulisan2u
ISBN: 978-967-2102-39-7
Muka Su

Tajuk: Dia Bukan Syurga Penulis: Rissa Ahdiya Penerbit: Penulisan2u ISBN: 978-967-2102-39-7 Muka Surat : 560 Harga: RM24.00 Terbitan : Mac 2018 #janganbencicintaku #tiadaarahjodohkita #noveltiadaarahjodohkita #halalkanhatiyangkucuri #adaptasinovel #takadacintasepertimu #Lafazkankalimahcintamu #DIATV3 #Dramadia #tiamosweetheart100hari #Pengantinmusimsalju #Klikpengantinmusimsalju #Mrgrey #NovelMrgrey #Lelakikirimantuhan #zulofa #cintahatibatu #Onedayyoullbemine #isteriuntukdisewa #Isteriuntukdiiktiraf #Mrgrey #NovelMrgrey #Lelakikirimantuhan #Objection #JanganMenangisCinta #DrAlphaMale #UtusanCintaBuatAdam #Luq #dianovel #Melirihkasih #diaanakjeneral #Diabukansyurga WhatsApp 010-3931729

Share 1 28
JOM JADI CANTIK & HENSEM's Photos in @effira_shalicious Instagram Account JOM JADI CANTIK & HENSEM

effira_shalicious

effira_shalicious's Media: #effshapeople .
.
Feedback cust EFFIRA 😍😍 makan 1 sachet dah KENYANG😱 .
Tulah kebaikan bila maka

#effshapeople. . Feedback cust EFFIRA 😍😍 makan 1 sachet dah KENYANG😱 . Tulah kebaikan bila makan makanan sunnah..kalau hanya makan kurma waktu puasa dah bertenaga seharia ini kan pula kalau makan 5 makanan sunnah waktu puasa silap2 boleh berlari2😂 . . Nak order EFFIRA??Whatsapp 011-26186810 / tekan kini kat bio 😉 . . . #cantik #takrugi #viral #meletop #klspecialforce #bestgiller #sedap #beautysecretshalicious #beautysecret #shalicious #effira #lafazkankalimahcintamu #dia #mrlondonmrslangkawi #tiadaarahjodohkita #tiadacintasepertimu #blackpanter #melankolia #diaanakjeneral #cintahatibatu #syurgayangkedua #fattzurafairytale #fattzura #neelofa #lofattah #zulofa #dukun

Share 1 5
karme_skincare_liza's Photos in @karme_skincare_liza Instagram Account karme_skincare_liza

karme_skincare_liza

karme_skincare_liza's Media: Jom join postage esok untuk Karme whitening skincare Original lagi MURAH

Whatsapp Lieza
+6011 1541

Jom join postage esok untuk Karme whitening skincare Original lagi MURAH Whatsapp Lieza +6011 15416561 #karmepantaitimur #karmewhiteningskincareeoriginal #legasiliezamarbelles #legasilieza #fattzuratilljannah💕💕💕 - #regrann #titiancinta #tiadaarahjodohkita #tiadacintasepertimu #lafazkankalimahcintamu #coffeeprince #diaanakjeneral #diaTV3 #kelipkelipdikotalondon #moodrepublik - #regrann - #regrann

Share 0 4
karme_skincare_liza's Photos in @karme_skincare_liza Instagram Account karme_skincare_liza

karme_skincare_liza

karme_skincare_liza's Media: Jom join postage esok untuk Karme whitening skincare Original lagi MURAH

Whatsapp Lieza
+6011 1541

Jom join postage esok untuk Karme whitening skincare Original lagi MURAH Whatsapp Lieza +6011 15416561 #karmepantaitimur #karmewhiteningskincareeoriginal #legasiliezamarbelles #legasilieza #fattzuratilljannah💕💕💕 - #regrann #titiancinta #tiadaarahjodohkita #tiadacintasepertimu #lafazkankalimahcintamu #coffeeprince #diaanakjeneral #diaTV3 #kelipkelipdikotalondon #moodrepublik - #regrann - #regrann

Share 0 5
karme_skincare_liza's Photos in @karme_skincare_liza Instagram Account karme_skincare_liza

karme_skincare_liza

karme_skincare_liza's Media: 1763039603759279786_3424807021

Share 1 3
karme_skincare_liza's Photos in @karme_skincare_liza Instagram Account karme_skincare_liza

Jom join postage minggu depan untuk Karme whitening skincare Original lagi MURAH Whatsapp Lieza +6011 15416561 #karmepantaitimur #karmewhiteningskincareeoriginal #legasiliezamarbelles #legasilieza #fattzuratilljannah💕💕💕 - #regrann #titiancinta #tiadaarahjodohkita #tiadacintasepertimu #lafazkankalimahcintamu #coffeeprince #diaanakjeneral #diaTV3 #kelipkelipdikotalondon #moodrepublik - #regrann - #regrann

Trudolly by Fazura Kch KS's Photos in @trudolly.kotasamarahan Instagram Account Trudolly by Fazura Kch KS

trudolly.kotasamarahan

trudolly.kotasamarahan's Media: Selamat petang
Selamat petang
Offer ready stock
💞💞💞
Free berry detox by Fattah Amin with every p

Selamat petang Selamat petang Offer ready stock 💞💞💞 Free berry detox by Fattah Amin with every purchase. 🔝🚀 Free water bottle with 2 item purchase or pwp with every purchase. 💞💞💞 Free gift with every purchase. 💞💞💞 Trudolly RM99 only for semenanjung msia and RM105 for sabah/sarawak. Vdolly RM59(SM)/RM65(SS) 💞💞💞 #theimpianhouse #impianhousesarawak #burgeromyy #diaanakjeneral #mycoffeeprince #tiadaarahjodohkita #klspecialforce #trudollybau #trudollyhq #trudollybyfazura #trudollykotasamarahan #trudollykuching #trudollysarawak #confirmlit #mrpdietbyfattahamin #meletop #fattzura #fattzurafairytale #cintalangka #vdolly #vdollybyfazura #vdollymurah #trudollymurah #trudollymurahoriginal #meletop #leechongweimovie #leechongweithemovie #moodrepublictoursarawak #moodrepublikkuching2018 #matkilau #dukun

Share 0 11
Meeracle shah alam's Photos in @meeracleshahalam36 Instagram Account Meeracle shah alam

meeracleshahalam36

meeracleshahalam36's Media: MEERACLE!!!!!Serum wajah pertama di dunia 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 yang di perbuat

MEERACLE!!!!!Serum wajah pertama di dunia 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 yang di perbuat daripada Gemstone(Diamond,Ruby dan Pearl) Bahan2 Meeracle dari Oversea tau ualls,jom hangpa pakat tiru saya,bile dok amalkan benda ni....sumelah hilang!!!!!!!! ✅Jeragat hilang ✅Parut hilang ✅Jerawat hilang ✅Eyebag hilang ✅Dark circle hilang ✅Open pores hilang ✅Muke kasar hilang ✅Tona muka sekata Sume2x ni hilang! Tetapi... InshaaAllah seri wajah tak hilang Lg bertambah lg ade! Even baru bgn tidoq pun terus kuar umah pun xpa sbb cun melecun Haa camtu skali hangpa tau dak? Pakai ape tu? Nak dok hilang hilang hilang sume tu? Opkoz la meeracle gemstone serum Cara pakai: Sapu rata di seluruh muka dan leher after toner sebelum guna any moist,compact powder utk siang Untuk mlm before tidoq sapu meeracle serum sebelum guna night cream ya Bahan utama: ❣️Diamond ❣️Ruby ❣️Pearl ❣️Rastem ❣️Alpha Arbutin Berat : 30 ML Fungsi: 🍒Mencerahkan dan memutihkan wajah dgn pantas 🍒Tona kulit sekata,tidak berminyak 🍒Tekstur yg sgt lembut dan cepat kering 🍒Kulit lebih anjal dan bermaya 🍒Menyelesaikan masalah jeragat,membentuk muka kepada v 🍒Menghilangkan pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat 🍒Tiada bahan terlarang(Merkuri)tidak menggelupas 🍒Menggunakan bahan2 semulajadi 🍒Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian 🍒Glowing dan flawless kan muka AGENT/STOKIS NEEDED #misi500K #meeracleklang #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleklang #empoweringwomen #meeracleshahalam #meeraclecodshahalam #meeraclecodklang #agentmeeracleklang #agentmeeracleshahalam #takadacintasepertimu #zahirnyatakterucap #kaliskasih #dramamonalisa #bicaracintatertangguh #diaanakjeneral #sicomelpipimerah #dukun #dramamrgrey #cintafatamorgana #terataikemboja

Share 0 6
Meeracle shah alam's Photos in @meeracleshahalam36 Instagram Account Meeracle shah alam

meeracleshahalam36

meeracleshahalam36's Media: MEERACLE!!!!!Serum wajah pertama di dunia 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 yang di perbuat

MEERACLE!!!!!Serum wajah pertama di dunia 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 yang di perbuat daripada Gemstone(Diamond,Ruby dan Pearl) Bahan2 Meeracle dari Oversea tau ualls,jom hangpa pakat tiru saya,bile dok amalkan benda ni....sumelah hilang!!!!!!!! ✅Jeragat hilang ✅Parut hilang ✅Jerawat hilang ✅Eyebag hilang ✅Dark circle hilang ✅Open pores hilang ✅Muke kasar hilang ✅Tona muka sekata Sume2x ni hilang! Tetapi... InshaaAllah seri wajah tak hilang Lg bertambah lg ade! Even baru bgn tidoq pun terus kuar umah pun xpa sbb cun melecun Haa camtu skali hangpa tau dak? Pakai ape tu? Nak dok hilang hilang hilang sume tu? Opkoz la meeracle gemstone serum Cara pakai: Sapu rata di seluruh muka dan leher after toner sebelum guna any moist,compact powder utk siang Untuk mlm before tidoq sapu meeracle serum sebelum guna night cream ya Bahan utama: ❣️Diamond ❣️Ruby ❣️Pearl ❣️Rastem ❣️Alpha Arbutin Berat : 30 ML Fungsi: 🍒Mencerahkan dan memutihkan wajah dgn pantas 🍒Tona kulit sekata,tidak berminyak 🍒Tekstur yg sgt lembut dan cepat kering 🍒Kulit lebih anjal dan bermaya 🍒Menyelesaikan masalah jeragat,membentuk muka kepada v 🍒Menghilangkan pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat 🍒Tiada bahan terlarang(Merkuri)tidak menggelupas 🍒Menggunakan bahan2 semulajadi 🍒Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian 🍒Glowing dan flawless kan muka AGENT/STOKIS NEEDED #misi500K #meeracleklang #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #meeracleklang #empoweringwomen #meeracleshahalam #meeraclecodshahalam #meeraclecodklang #agentmeeracleklang #agentmeeracleshahalam #takadacintasepertimu #zahirnyatakterucap #kaliskasih #dramamonalisa #bicaracintatertangguh #diaanakjeneral #sicomelpipimerah #dukun #dramamrgrey #cintafatamorgana #terataikemboja

Share 1 2
Kurus Gebu Tanpa Berlapar!'s Photos in @kakaklemonexadvance Instagram Account Kurus Gebu Tanpa Berlapar!

Semoga murah rezeki 🌷

Load More

List of diaanakjeneral Comments